Moneybookers MasterCard je ideálním společníkem na cesty

20.06.2011 22:43

Rádi cestujete a nechcete vozit velké částky v hotovosti? Řešením je karta Moneybookers MasterCard - předplacená karta s možnosti dobíjení, propojená s účtem u Moneybookers. Od nikoho si nic nepůjčujete, pouze čerpáte z vašeho účtu jehož založení i vedení je zdarma. Kartu můžete použít k platbám po internetu, v kamenných obchodech nebo k výběrům z bankomatu. Je akceptovaná na 28,5 milionech míst po celém světě.

Jak kartu získat?
Nejprve si zaregistrujte účet u Moneybookers. Návod naleznete zde. Po přihlášení na váš účet u Moneybookers, klikněte na “Moje karta MasterCard”, “Žádat” a vyplníte žádost. Budete potřebovat naskenovaný nebo kvalitně vyfocený Občanský průkaz, Pas nebo řidičský průkaz a doklad o adrese bydliště - tištěný účet za služby nebo bankovní výpis vydaný během posledních 3 měsíců, na kterém je viditelné vaše jméno a adresa. Je také možné poslat tyto dokumenty v tištěné podobě do centrály Moneybookers ve Velké Británii.

Kolik to stojí?
Platíte pouze roční vedení karty, její výměnu a výběr v hotovosti. Platba v jiné měně, než je váš účet je zpoplatněna 1,99% z částky. Ostatní platby a služby jsou zdarma.

Zaregistrujte si účet ještě dnes, nic vás to nebude stát.

Zpět