S kartou Cetelem lze nově platit i přes PayPal

15.04.2010 19:37

Společnost Cetelem umožňuje od počátku letošního dubna svým klientům provádět nově i transakce prostřednictvím platebního systému PayPal. „Všem našim klientům, kteří vlastní Virtuální kartu Cetelem pro bezpečné nákupy na internetu, jsme zpřístupnili nový transakčně-platební systém PayPal,“ sdělil Ing. Tomáš Siegler za Správu marketingu a komunikace společnosti Cetelem. „Hlavní výhodou je zejména rychlost, neboť všechny platby probíhají v on-line režimu, spolehlivost a ve spojení s naší virtuální kartou pak především znásobená bezpečnost provedených transakcí,“ řekl T. Siegler.

Nejprve je potřeba, aby si každý držitel Virtuální karty Cetelem zřídil účet na www.paypal.com, což nezabere více než několik minut. Poté je potřeba si aktivovat službu PayPal po přihlášení v Klientské zóně na www.cetelem.cz. Následně na mobilní telefon klienta dorazí SMS zpráva s autorizačními údaji o datu expirace a CVC2 (CSC) kódem, které společně s číslem své karty vyplní držitel ve svém PayPal účtu. V rámci zachování maximální bezpečnosti využívání Virtuální karty je pak pro každou PayPal platbu nutné nejprve danou transakci ještě povolit v Klientské zóně. Pro plnohodnotné a bezlimitní využívání platebního systému PayPal je z bezpečnostních důvodů nutné Virtuální kartu ještě zpětně ověřit a tím potvrdit její reálné vlastnictví.

S více než 75 milióny aktivních účtů na 190 trzích po celém světě v 19 různých měnách služba PayPal umožňuje obchodovat na Internetu v celosvětovém měřítku.

Související stránky: PayPal
Zdroj: www.cetelem.cz

Zpět